Så basilikum
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Så basilikum. Dyrk din egen basilikum i haven og i krukker


5 tips til flot basilikum i vindueskarmen Vil du have succes med din basilikum i haven eller i krukker hvert år, så er her 6 nemme tips til såning, dyrkning og beskæring. Floks har fået sit navn af det græske ord "phlox", der betyder "flamme" og hentyder til den ildrøde farve, nogle sorter har. Få en fredelig sommer og din mad for dig selv med dette enkle trick mod en af grillsæsonens værste basilikum. Ind i mellem skal det bare være nemt.


Contents:


Jeg har gjort sig dig - købt basilikum og delt op. Og på min altan vokser de "i vildskab". Dens duft er enormt koncentreret og bladene ofte temmelig store. Du kan også sagtens fryse bladene ned, så du har til senere brug. Basilikum sorter. Hvis du (ligesom jeg selv) troede, at der fandtes én basilikum sort, og det er den man finder i supermarkedet, så har du troet forkert. Vil du have din egen Thai basilikum så du kan lave lækre asiatiske retter? Klik her og se hvordan jeg dyrker en Thai basilikum indenfor. hurtig fødsel første gang Basilikum er meget let at lave sine egne store basilikumplanter, når bare man ved, hvordan man gør. Man behøver endda ikke så sine basilikumplanter fra frø, men kan bruge en potte fra supermarkedet.

8. maj Vil du have succes med din basilikum hvert år, så er her 6 nemme tips til dyrkning og beskæring. Læs også om, hvornår basilikum smager. Jeg bliver skæv af basilikum, det er jeg sikker på, andre også gør, det er bare ikke basilikum i bundter nogen steder, og slet ikke som denne, der har blade så. aug Tips til dyrkning af basilikum, så du får den flotteste basilikum. Hvilke sorter, hvordan du sår dem og hvordan de gemmer du basilikum efter. Duften fra basilikum er meget karakteristisk, og planten har utrolig mange Man kan også så direkte på friland, men her gælder det om at vente, til jorden er. Basilikum er en enårig krydderurt, som har en forholdsvis hurtig udvikling. Selv midt i juli kan man nå at så et nyt hold til eftersommeren. Basilikum trives optimalt . 9. nov Drømmer du om at dyrke din egen basilikum i vindueskarmen? Så kig ind forbi og få vores bedste tips til friske, velsmagende krydderurter. 8. maj Vil du have succes med din basilikum hvert år, så er her 6 nemme tips til dyrkning og beskæring. Læs også om, hvornår basilikum smager. Jeg bliver skæv af basilikum, det er jeg sikker på, andre også gør, det er bare ikke basilikum i bundter nogen steder, og slet ikke som denne, der har blade så. Basilikum er som krydderurt bedst kendt i pizza- og pastaretter og i forskellige tomatsaucer, i grønsags-, kød- og fiskeretter. Den bruges både frisk, tørret og i eddike. Den friske basilikum er som regel at foretrække, kun her bevares den meget friske specielle aroma og .

 

SÅ BASILIKUM - maske butik københavn. 5 tips til flot basilikum i vindueskarmen

I dette planteportræt kan du læse lidt om den skønne krydderurt, og du får tips til et par lækre anvendelser. Basilikum, den mange kender som grøn pesto-urten, elsker at have fødderne i vand og hovedet i brand. Den må under ingen omstændigheder tørre ud i potten, og derfor er der mange der har stor gavn af at dyrke netop denne krydderurt i en kapilærkasse, hvor den har mulighed for at trække væde hele dagen. Desuden er det en oplagt drivhusurt, da den skal stå både varmt og i læ.


så basilikum Nov 11,  · Basilikum er en taknemmelig krydderurt, der hurtigt bliver klar til brug. Men hvor meget vokser den egentligt på en måned? Se videoen her. Læs også: Sådan få. Basilikum druknes meget nemt. Så sørg for at der er hul i bunden af potten du sår i – og sørg for at vand lidt, men ofte. Jeg har druknet mange basilikum plante i løbet af årene og tørret lige .

aug Tips til dyrkning af basilikum, så du får den flotteste basilikum. Hvilke sorter, hvordan du sår dem og hvordan de gemmer du basilikum efter. jun Med den rette hjælp kan din friske basilikum ikke bare overleve, men Når det senere kommer til at plukke bladene fra krydderurten, så man. Det er en god ide at stille din basilikum et sted, hvor du befinder dig meget til hverdag og ser planten hele tiden. Så er tricket, at indarbejde en rutine hvor.

Takk for et veldig nyttig innlegg, Vigdis. Jeg tenker kanskje det blir et nytt urtebed hos oss i år, det skulle vel gå an å sette dem ute også, eller er det best å ha dem inne eller i drivhuset?

Basilikum er en enårig krydderurt, som har en forholdsvis hurtig udvikling. Selv midt i juli kan man nå at så et nyt hold til eftersommeren. Basilikum trives optimalt . 9. nov Drømmer du om at dyrke din egen basilikum i vindueskarmen? Så kig ind forbi og få vores bedste tips til friske, velsmagende krydderurter. 8. maj Vil du have succes med din basilikum hvert år, så er her 6 nemme tips til dyrkning og beskæring. Læs også om, hvornår basilikum smager. Basilikum i Chile er ikke små ’fimsede’ potter som vi ser her hjemme. Det er 1 meter ’lange velduftende lømler’. Men temperaturene er også noget anderledes end her, så det må blive forklaringen på det.


Så basilikum, johanne mygind Basilikum-sorter til dansk klima

Basilikum er let at dyrke, hvis sommeren er tilstrækkelig varm, men nogle år svigter de. Vil du basilikum succes med din basilikum i haven eller i krukker hvert år, så er her 6 nemme tips til såning, dyrkning og beskæring. liggeunderlag Det er helt urimeligt at basilikum er den basilikum vi elsker allerhøjest og som samtidig er den sværeste at dyrke! Basilikum vi ikke alle til situationen, hvor den flotte basilikum nede fra supermarkedet, ser ussel ud i vindueskarmen allerede på dag 2? Eksotiske planter i dit orangeri.


Du kan sagtens så basilikum, den spirer relativt nemt. Men du kan også skyde en genvej og købe en potte økologisk basilikum og dele de planter der står i den. Basilikum er let at dyrke, hvis sommeren er tilstrækkelig varm, men nogle år svigter de. Vil du have succes med din basilikum i haven eller i krukker hvert år, så er her 6 nemme tips til såning, dyrkning og beskæring. Basilikum kan du ikke reise fra en hel uke og så forvente at den står der frisk og fin når du kommer hjem igjen. Plasser den heller hos naboen:) Hvis du ikke har lyst til å dele opp planten og potte om, kan du trekke opp alle de minste stilkene fra jorden. Ikke at det er noget at være bange for, da basilikum spirer omtrent lige så villigt som karse. Det er smart at så sine basilikum i maj, for så vil planterne være store nok til at blive plantet ud i juni. Før da kan basilikum, der er en meget kuldefølsom plante, ikke . Flere anmelder ulovlige installationer


    Følge: Hvordan laver man ingefær te » »

    Tidligere: « « Grøn te og erektioner

Kategorier